Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan ik betalen bij Stoer & Eigenwijs?

Bij Stoer & Eigenwijs kun je betalen via I-Deal, Paypal, bankoverschrijving en achteraf betalen via Afterpay.

Is de betaling veilig?

Ja, de betaalmogelijkheden die wij bieden zijn volkomen veilig.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De verwachtte verzendtijd staat bij de producten vermeld. Niet alle producten zijn standaard op voorraad, waardoor levering soms iets langer op zich kan laten wachten, maar deze wordt altijd verzonden binnen de gestelde periode. Heb je een product met spoed nodig, neem dan gerust contact met mij op, om te zien wat de mogelijkheden zijn. Mochten er meerdere producten besteld zijn, wordt de betselling verzonden zodra alle producten voorradig/gereed zijn.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn standaard €4,95 Bij bestelling vanaf 50 euro zijn de verzendkosten voor onze rekening. Voor België zijn de verzendkosten €8,95 en gratis bij een besteding vanaf 85,-

Wat moet ik doen als ik iets wilt retourneren?

Een aangekocht artikel mag binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Voorafgaand aan de retourzending stuur je ons een mail. Binnen 24 uur ontvang je van ons een antwoord hierop, zodra je akkoord hebt voor de retourzending kun je het artikel retourzenden. Hiervoor heb je na ontvangst van ons bericht 14 dagen de tijd. Het artikel dient in de orginele verpakking retour gestuurd te worden en dient vrij te zijn van beschadigingen. Voor kleding geldt dat deze ongedragen en ongewassen retour gezonden wordt. De kosten voor retourzenden zijn echter voor je eigen rekening, wij vragen hiervoor je begrip. Wanneer wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zullen wij  het door  verschuldigde bedrag zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) terugstorten op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@stoereigenwijs.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het vanaf 15 februari 2016 voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.