Selecteer een pagina

Deze bibliotheek is een verzameling handige artikelen die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Of die je helpen met het vinden van een antwoord op je vraag. De bibliotheek zal steeds verder gevuld worden met handige artikelen. Heb je zelf een vraag voor deze kennisbank? Stel deze via het contactformulier.

Ouderschap:
* Ik voel me vaak schuldig dat ik te weinig tijd met mijn kind doorbreng. Heb je tips hoe ik dit kan veranderen zonder dat er te veel andere dingen blijven liggen?
* Mijn kind is veel aan het kletsen en vertellen. Door alles wat er op een dag moet gebeuren, en alle geluiden die ik om me heen hoor, merk ik dat ik vaak maar half luister. Dit wil ik graag veranderen. Heb je tips?

Ontwikkeling
* Een kind ontwikkelt zich op verschillende gebieden. Welke gebieden zijn dat en hoe vind ik speelgoed wat hierbij aansluit?